D5 skaņa salonā
D5 skaņa salonā
Labdien!
Esmu kļuvis par V70 D5 AT īpašnieku. Viss automobilī apmierina un priecē, izņemot motora radītā dobjā skaņa salonā (spiež uz ausīm mazliet), kad auto nav kustībā. No ārpuses it kā neko nedzird un īpašu vibrāciju neredzu. Vai tur var kaut ko darīt?
Esmu kļuvis par V70 D5 AT īpašnieku. Viss automobilī apmierina un priecē, izņemot motora radītā dobjā skaņa salonā (spiež uz ausīm mazliet), kad auto nav kustībā. No ārpuses it kā neko nedzird un īpašu vibrāciju neredzu. Vai tur var kaut ko darīt?
Re: D5 skaņa salonā
Pēc apraksta grūti tā pateikt.
Ar tādām skaņām vajadzētu doties uz kādu volvo servisu, tur tev precīzāk varētu pateikt.
Ar tādām skaņām vajadzētu doties uz kādu volvo servisu, tur tev precīzāk varētu pateikt.
Tad laikam tā nav tāda standarta situācija. Tepat lasīju pieredzi, ka motors klusāks paliekot iztīrot kvēpus utml.
Man liekas, ka es tevi saprotu 
Neesmu Volvo speciālists, bet liekas, ka tā ir. Neko tur īsti neizdarīsi. Ir viņam tāda specifiska dobja skaņa. Pirmo reizi iesēžoties savā Volgā vispār likās, ka baigais traktors. Tagad jau pierasts.
Vari skatīties dzinēja spilvenus, bet uzreiz saku, ka viņi nav lēti un bezjēgā mainīt diez vai vajag.
Pašam bija tā, ka viens spilvens bija palietojies - esot kustībā bija diezgan dobja skaņa un jūtama vibrācija. Savukārt stāvot uz vietas viss bija labi. Pēc spilvena maiņas savukārt ir otrādi - braucot perfekti, mierīgi, līgani un bez vibrācijām, savukārt miera stājā diezgan vibrē.
Kā jau minēju, tad spilveni nav lēti - maksā ap 80 - 100 eur. Viss motors turas uz diviem spilveniem un trijiem kronšteiniem.
Ja runa par dobjo skaņu, tad viņa tāda ir un viss. Papildus šo skaņu var pastiprināt nolietojušies hidrokompensatori un rokeri.
Neesmu Volvo speciālists, bet liekas, ka tā ir. Neko tur īsti neizdarīsi. Ir viņam tāda specifiska dobja skaņa. Pirmo reizi iesēžoties savā Volgā vispār likās, ka baigais traktors. Tagad jau pierasts.
Vari skatīties dzinēja spilvenus, bet uzreiz saku, ka viņi nav lēti un bezjēgā mainīt diez vai vajag.
Pašam bija tā, ka viens spilvens bija palietojies - esot kustībā bija diezgan dobja skaņa un jūtama vibrācija. Savukārt stāvot uz vietas viss bija labi. Pēc spilvena maiņas savukārt ir otrādi - braucot perfekti, mierīgi, līgani un bez vibrācijām, savukārt miera stājā diezgan vibrē.
Kā jau minēju, tad spilveni nav lēti - maksā ap 80 - 100 eur. Viss motors turas uz diviem spilveniem un trijiem kronšteiniem.
Ja runa par dobjo skaņu, tad viņa tāda ir un viss. Papildus šo skaņu var pastiprināt nolietojušies hidrokompensatori un rokeri.
Last edited by Milicis on 27 Oct 2020 20:56, edited 2 times in total.
V70 un 9-3
Diez vai viņš paliks klusāks. Es sev visu satīrīju, mainot swirlus. Nebija vispār nekādu izmaiņu. Kaut gan jāsaka, ka viņš arī pirms tam darbojās salīdzinoši klusi.
Lietotājs wrote: 27 Oct 2020 11:35 Tad laikam tā nav tāda standarta situācija. Tepat lasīju pieredzi, ka motors klusāks paliekot iztīrot kvēpus utml.
V70 un 9-3
Paldies! Skaidrs, mazliet jāsamierinās
Vakar paskatīšos video.
Ja esi no Rīgas, varam saskrieties un pamērīties krāniņiem
Man laikam identisks braucamais.
V70 un 9-3
nav gan pateikts kuras paaudzes mašīna bet ja p2 ar vakuuma motora spilveniem tad viņi darbojas tikai tukšgaitā-braucot tiek atslēgti.
NeesmuMilicis wrote: 27 Oct 2020 12:40 Ja esi no Rīgas, varam saskrieties un pamērīties krāniņiemMan laikam identisks braucamais.
gan jau motora/kārbas paduškas beigtas....
Tu joprojām pa lidostu?Milicis wrote: 27 Oct 2020 12:40 Ja esi no Rīgas, varam saskrieties un pamērīties krāniņiemMan laikam identisks braucamais.
es labprāt saskrietos un salīdzinātu, ko īsti esmu nopircis
es tepat Ulmaņa gatvē esmu, padod ziņu kad ir laiks
Sveiks!
Kā šonedēļ?