D5T5 Volvo function extender
D5T5 Volvo function extender
Sveiki. Youtubē uzgāju Kanādā dzīvojoša krieva video (pieejams rus un ENG valodās) par D5T5 štruntu kas paplašina Volvo iespējas un sniedz nedaudz, bet noderīgu online info par auto.
https://d5t5.com/eshop/detail/87/vdd-vo ... n-extender
Pasūtīju ar video rullītī norādīto atlaižu kodu. Paciņa atnāca nepilnas nedēļas laikā. Viss darbojas lieliski.
Lūgums nekomentēt ar “kam tāds sūc vajadzīgs”, “da es par tādu naudu” un tmldz. … Iespējams, ka kādam, tāpat kā man, liksies interesanta rotaļlieta. Man pašam ir arī Vida Dice, bet tad portjikam aķis izlādējies tad atkal slinkums čakarēties ar to dice kluci. Ja ir kādi jautājumi par iekārtu, droši jautājiet!
https://d5t5.com/eshop/detail/87/vdd-vo ... n-extender
Pasūtīju ar video rullītī norādīto atlaižu kodu. Paciņa atnāca nepilnas nedēļas laikā. Viss darbojas lieliski.
Lūgums nekomentēt ar “kam tāds sūc vajadzīgs”, “da es par tādu naudu” un tmldz. … Iespējams, ka kādam, tāpat kā man, liksies interesanta rotaļlieta. Man pašam ir arī Vida Dice, bet tad portjikam aķis izlādējies tad atkal slinkums čakarēties ar to dice kluci. Ja ir kādi jautājumi par iekārtu, droši jautājiet!
———
"Pajautāt ir mirkļa kauns, nezināt — mūža kauns."
Re: D5T5 Volvo function extender
Vari man salikt man interesējošās fīčas? Par cenu vienosimies
Galvenais, ko gribu, lai aizslēdzot auto aizveras logi un pielokās spoguļi. Ar gaismām atslēdzot arī varētu paspēlēties...
AAAAAA izlasīju tavu lokāciju
Galvenais, ko gribu, lai aizslēdzot auto aizveras logi un pielokās spoguļi. Ar gaismām atslēdzot arī varētu paspēlēties...
AAAAAA izlasīju tavu lokāciju
V70 un 9-3
Milici, par kādu cenu?! Traks vai
Tu tajā D5T5 saitā ievadīji sava Volvo VIN? Paskatījies ko spēj tas verķis konkrēti Tavam auto?Milicis wrote: 09 Mar 2024 12:59 Galvenais, ko gribu, lai aizslēdzot auto aizveras logi un pielokās spoguļi. Ar gaismām atslēdzot arī varētu paspēlēties...
Brauc tik šu! Divi rati tur, divi te!
———
Pēc VIN saka, ka visu var.
Bet es īsti nesapratu - nebūs tā, ka saliksi man ko es gribu, un tas aparāts būs piesaistīts pēc tam manam auto? Jo nu pa tādu ciparu man tās fīčas 100 gadus nevajag
Bet es īsti nesapratu - nebūs tā, ka saliksi man ko es gribu, un tas aparāts būs piesaistīts pēc tam manam auto? Jo nu pa tādu ciparu man tās fīčas 100 gadus nevajag
Oskars wrote: 09 Mar 2024 17:22Milici, par kādu cenu?! Traks vaiEs bez maksas, par cilvēcīgu paldies, Tev visu saliktu, ja vien zinātu kā un vai var to izdarīt! Liekas jau, ka var … Būs kādreiz jāpamēģina. Cik saprotu, to “dongli” var kautkā piešūt pie konkrētā auto, bet es to neesmu izdarījis pagaidām.
Tu tajā D5T5 saitā ievadīji sava Volvo VIN? Paskatījies ko spēj tas verķis konkrēti Tavam auto?Milicis wrote: 09 Mar 2024 12:59 Galvenais, ko gribu, lai aizslēdzot auto aizveras logi un pielokās spoguļi. Ar gaismām atslēdzot arī varētu paspēlēties...Brauc tik šu! Divi rati tur, divi te!![]()
V70 un 9-3
Godīgi sakot - nezinu. Jāeksperimentē. Bet pēc loģikas, vajadzētu visam darboties. Tas jau analoģiski ar VIDA - veic izmaiņas auto datorā un tās tur arī paliek … Cita lieta ar datu nolasīšanu online, ko tas verķis sniedz. Tur jau nepieciešama auto piesaiste pastāvīgi.Milicis wrote: 09 Mar 2024 19:43 Bet es īsti nesapratu - nebūs tā, ka saliksi man ko es gribu, un tas aparāts būs piesaistīts pēc tam manam auto? Jo nu pa tādu ciparu man tās fīčas 100 gadus nevajag![]()
———
tas verķis darbojas pie konkrēta auto!
jūs esat lietas kursā par abonēšanas maksu lai tas krāms darbotos?
jūs esat lietas kursā par abonēšanas maksu lai tas krāms darbotos?
Skat bildi zemāk.
Protams. Pāris labi ali mēnesīArnis2002 wrote: 11 Mar 2024 12:50 jūs esat lietas kursā par abonēšanas maksu lai tas krāms darbotos?
———
nu nu...