Vējstika pulēšana/mazgāšana
Vējstika pulēšana/mazgāšana
Esmu novērojis ka lietus laikā, kad ir mazs mitrums, uz stikla parādās tādi kā duļķaini plankumi tiko aiz slotiņas.
Tad nu iedomājos, ka varbūt ir kāda laba ķīmija ar ko apstrādāt stiklu, vai arī ir kāds veids kā mājas apstākļos viņu sapulēt....
Tad nu iedomājos, ka varbūt ir kāda laba ķīmija ar ko apstrādāt stiklu, vai arī ir kāds veids kā mājas apstākļos viņu sapulēt....
Re: Vējstika pulēšana/mazgāšana
Ir tāds produkts "SCREENIES" aerosols.Ražotājs HOLTS.
245(79),945(92),245(86),245(92),245(93),945(95),V90CC(17)
Laime nav nekas cits kā laba veselība un slikta atmiņa(Alberts Šveicers)
Nu nezinu. Es kādreiz pamēģināju un tad ilgi nevarēju tikt vaļā no tā superpārklājuma kas daļēji beidzies uz stikla, slotiņu darbības zonā . Redzamība slapjajā laikā bija kā ar eļļainu lupatu noslaucīts logs. Tagad šos līdzekļus lietoju tikai uz sānu logiem.
Mans uzskats. Ja logs ir saskrāpēts vai ar akmentiņiem nomatēts, tad līdzēs tikai nomaiņa un jaunas slotiņas. Logu vienmērīgi nopulēt nevar.
Mans uzskats. Ja logs ir saskrāpēts vai ar akmentiņiem nomatēts, tad līdzēs tikai nomaiņa un jaunas slotiņas. Logu vienmērīgi nopulēt nevar.
Screenies nav tas gadījums-iedarbība nav ļoti ilglaicīga.Neatceros vairs,kurš līdzeklis,bet arī biju uzklājis uz stikla-tad slotiņas radīja pretīgu čīkstēšanu kādu pusgadu nevarēju tikt no tā vaļā...
245(79),945(92),245(86),245(92),245(93),945(95),V90CC(17)