volvo amazon

hazaa
Re: volvo amazon

Post by hazaa »

ray112 wrote: 16 Aug 2019 09:29 Kas te jauns, ir nokrāsots beidzot?
hehey, just atgriezot no 3nedelam atputinas no visiem dzelziem :)

uzladejies varu atkal apdomat krasas un izskatas ka ir atrasts krasojums, sis tris man patik loti
tumsi violets, ir labs un incigs gandriz melns, tikai gaisma ir violets :) un tumsi brunais ari nebija
nekadas vainas bet izkatas ka favorits ir zilais mint man loti patik,
vienigais minus ir tikai tas ka gribeju brunu salonu bet tas ar mint zilo neiet kopa, bet gaiso salonu
kas piestavetu loti man nedrikst taisit, jo tad es katru gadu dabusu salonu parkrasot :D

Image

Image

Image

Image

nu krasotaji ir tikusi pilniba gala ar volvo aizmuguri, ta lai ir ideala linija stapr bagaznieku un visam arkam un utt..
sodien saka likt virsu prieksu, ta ka vel procesa viss :D

hazaa

Post by hazaa »

garakos vakaros paspelejos ar dacikiem, jo bendzinbaku izraveju ara un uztaisisu custom mazo aluminija baku, jsut in case, noelmu
ka liksu ieksa ari bendzina daudzuma meritaju un uzsutiju un biku pielagoju un sanaca uztaisit ka vins strada uz veca raditaja, lidz ar to
paneli nevajadzes nekadu jaunu daciku :)

Image

tagad tik jaizdoma ka uztaisit gazes daudzuma daciku, jo visam jaunaajm sistemam mutivarsts dod signalu uz LPG smadzenem
un tad tas savukart uz dacika rada cik daudz ir palicis, tapec doma moch var kaut ka to multivarsta signalu panemt un partiasit
lai vins rada dacika cik ir palicis vai kaut kadas lampinas???? varbut seit ir kads elektro dzeks kas varetu ar sadu lietu piepalidzet,
jo tik specigs saja joma es neesmu

hazaa

Post by hazaa »

nu ko mana maja beidzot lielie prieki, kadus 6 menesus mediju rokas sos mazulisus :)

tiem kuriem ir neliels fetish uz USA auto izsaka visu si nolimite :)

Image

R17 metalnieki :)

Image

saku merit, aizmugure, centrs der ar hormetiem volvo centriem bus konfekte

Image

iekspuse ir loti tuvu un sis ir jau ar flanci uz 1 cm

Image

bet plus ka uz arkas pusi var vel drosi 4cm var bidit, ta ka domaju ka salidis, jo sliktakaja gadijuma butu
zalegijs un metinajis biku saurakus vinus. visdrizak jasamera bus ar riepam precizi un jauzsuta flancus
jauztaisa precizus.

Image

priekspuse pa smuko, un uzliksu vel flanciti lai nak vairak ara bus oki doki, bet plus ka tagad jau vairs pat nestrikejas,
ja sture sagriezta :)

Image

vietas pietiek, tik vienigais bremzes slaucinai stiprinajums biku jauztaisa

Image

hazaa

Post by hazaa »

biju ieksrejis pie krasotajiem piektdien, viss bidas uz prieksu, bet nu f*** leni, pat pasu jau ir pabesijis, bet nu ko darit uz prieksu kustas

Image

drusku un pameitu aizsutiju uz New York, tagad beidzot majas miers un klusum vareju nodoties rokdarbiem

Image

sakrasoju spidometram visus jaunos baltos ciparinus

Image

nu ko sodien no zveidriem atnaca materiali prieks salona, ta ka jasparot kas un ka
bez gaismas

Image

ar gaismu

Image

nu sitie divi ta ka favoriti ir

Image

hazaa

Post by hazaa »

nu ko tulit atkal pa mani iereksiet :)

weekenda ilgi domaju un skatijos kalendara un sapratu ka krasotaji baigi ir ievilkusi visu garuma, nu protams es pats ari neesmu labaks bet ko darit, tada dzive
tapec nolemu ka del ta ka nepaspesu auto lidz ziemai savest kondicija kada velos ( iebraukt parbaudit lai nekas negluko un utt, lia nav ta ka ziema palieku kada kupena),
tika nolemus ka lauju viniem ilgak visu darit un pabeigt auto pec ziemas lai varetu savigo krasojumu pabaudit visu vasaru un tad vinu sniega un sali bazt ieksa jau next ziem.
tapec krasotajiem patiecu ka nemsim ara motoru un motora telpu ari pie reizes sakarasosim lai viss butu pa smuko :)

ta es sedeju pirmdien skatijos atkal kadas detalas un viena bridi sapratu ka man volvo gribas sev ka ikdienas auto, lidz ar to, ja nu notiek kada kepa kads izsit stiklu vai iebukte
durvis tad paies ilgaks laiks lidz dabusu visas detalas un utt, tapec bez ipasa iespringuma nolemu paskatities kas zviedrija daras ar Volvo :D ( jus jau saprotat uz ko tas velk :emo: )

un peksni uzduros vienam sludinajumam, panemu telefonu uzvaniju vardu pa vardam ( teica ka gluci biku karburatori, ka jasaregule ) un sarunas laika ieskaitiju drosibas naudu pa masinu caur paypal. dzeks vel parbrinijas pa to ka es pats gribu braukt ar vinu atpakal nevis nemt piekabi, bet nu labi noliku telefonu un nopirku
lidmasinas biletes un otridien 7.00 biju jau cela uz zviedriju :D iesedos vilciena un aizbraucu uz mazu piepilsetu 300 km no Stoholmas un tiku pie si mazulisa ( tagad volvo ir bralitis)

Image

pardevejs bija nopircis jaunus svecvadus un sveces iztirijis karbuzus, visu saregulejam un auto pieskilas un gaja pa smuko, piesaisitija masina tas ka vinai ari ir OD ir rallija lapas, kas man loti
patik ( uz ziemu savejam sis liksu virsu), ar pardeveju uzreiz atradam loti loti labu kontaktu :)

Image

pec 2 h runasanas pa masinam un utt, japiemin ka dzeks man gandriz Volvo furi nopardeva, jo tiesi mineju ka vienmer esmu gribejis furi uzkulet :D vienojamies ka biku piemetu un
vins man iedeva divas paletes ar rezerves dala :D

Image

dzeks jau mineja ja kas nav vajadzigs ka vari atstat, uz ko es atbildeju mes latviesi neko neatstajam turam kastes klepi bet vedam majas ja dod :latvija:
nu ta rezultata, tiku pie rezerves masinas ar visam iespeajama detalam niknaku motora komplektaciju vajadzetu ar paris sikumiem no vina ap 130hp dabut ara ( ta vismaz gudri
puikas forumos runa)
un lidzi vel iedeva, rezerves karbu baku 2 setus ar visiem hromiem, 5 degvielas suknus, loti daudz visadu sikuminus kurus mekleju piemeram apgaismotu salonu ventialtoru reguletajus,
visadas zimites un blivites un rezerves klucus un vel loti loti daudz lietas, parekinaju ka detalas vien kadi 600-1000 eur dabuju :)

ta vakar nobraucu ar masinu ap 400 km un biju nakti laimigs uz prami :)

Image

no rita pieskelu un atbraucu no ventspils un 10 jau biju laimigs riga :)
labakais aprsteigums bija kad masinu pacelam uz pacelaja, izradijas dzeks ir salicis pilnigi jaunus bremzu suportus prieksa un aizmugure ar visam gumijam un jauniem diskiem :)
nu ok varu teikt ar labiem cilvekiem notiek labas lietas.... hahahah

tagad doma uz kadam 10 dienam aizmukt uz italiju panesaties ar ricukiem uzladeties un busu oktobra sakuma back kersos klat pie volvo izjauksanas lai varu sakartot garaza kur kam jastava, pa kuzovu domasu ko darit lai neaiznem tik daudz vietas garaza :)

hazaa

Post by hazaa »

nu ko sonedel atgriezos no kalniem :) un piekeros klat volvo :)

saku lenam jaukt ara volvo, kuru atvedu no zviedrijas prieks rezerves dalam
Image

atradu loti incigu donkratu, nezinaju ka nike taisija donkratus..

Image

tika nonems daudz labu detalu un ikdienas auto bus rezervite ja bus nepieciesams ;) ka ari dabuju
pasvaigu izpludes sistemu no 2.5''

Image

atrau ari sadu incigu bremzu sadalitaju aizmugureja sistema, cik zinu volvo orginali sads nebija

Image

motors ari tika izrauts ara un auto sagatavots lai atdotu jaunajam ipasniekam, jo kuzovs man nebij nepieciesams

Image

abi mazulisi viena bilde

Image

un sodien iznemu no sava volvo pilnigi visus vadus lai varetu saprast taisit jaunu vai izmantot esoso,
jo reali visi vadi ir miksti bez plaisam un loti laba stavokli, tikai vadu gali butu janomaina. meginasu
samerit visus un paskatities vai vadu bazes vares dabut visas krasas un izmerus un tad domasu ko talak.

Image

hazaa

Post by hazaa »

nu ko izliku uz gridu vadus un tiku ar visu kartiba :)
incigi atradu visadus sikuminus, ka piemeram reguletaju no Hella ar kuras palidzibu var logu tiritaju intervalus regulet

Image

un beidzot sodien atradu 47L lielu LPG balonu jaunu, 180 augstuma kas man bij svarigi :)

Image

un ideali ir tiesi viena augstuma ar rezerves ritena vietu un aizmugurejais tilts ir vel zemaks :)

Image

nu ko ta ka termini tapat ir sakaveti, tad ari motors ar visu prieksu ir nonemts nost lai motortelpu sataisitu ideala
stavokli ari :)

Image

hazaa

Post by hazaa »

nu ko del ta ka visi termini jau ir veija, nav vairs ko zaudet :D
sakotneji bija doma savest kartiba visu masinu un nokrasot un utt un next year taisit motoru un motortelpu, lidz ar to zinaju ka motortelpa
ir viens rusas caurums kuram nevareju normali tikt klat kamer motors bija motortelpa un plans bija vinu aizmazet ciet,
ta ka termini nokaveti nolemu ka motors ir ara un savedisu ari kartiba motortelpu!!!
pedeja vieta kur bij rusina piekeros sodien klat un izageju ara lai rit visu salocit un sametinatu un viss tad volvo vairs nav neviena rusas vietas :)

Image

nu ko beidzot ir ta diena kad volvo pedeja lieta ir sametinata un vairak rusas nav neviena vieta :)

Image

cerams cerams, japabeidz :)

sodien nolemu piekerties rokdarbiem un uztaisiju kartona sablonu, ka varetu izskatities aluminija maza baka prieks
bendzina, jo tomer nolemu ja mums tie lieli minusi ir tad jauztaisa ari maza bacina lai var motoru pirms tam uzsildit uz bendzu :)

Image

ka ari uzsutiju vadus un stekerus prieks pravodkas, lai var sakt to jaunu taisit

sodien aluminiju iegadajos un saku speleties ar sabloniem

Image

visu sazageju saslipeju, caurumus saurbu piemeriju vacinu un dacikus, next week jaizvelk TIG un jasametina

Image

hazaa

Post by hazaa »

nu ko domaju rit vai parit jau nokersim realitati ;)

hazaa

Post by hazaa »

nu ko esmu back no mazas galvas izvedinasanas un kreisajam sparnam mazu operaciju nacas veikt, jo vins visu laiku
bija biku pa augstu, tapec nakas vinam izgriezt gabalinu un neduadz pielocit lai sakrit ar prieksu un kapotu....

Image

Image

Image

nolemu panemties gar volvo motoru :)
izvilku vinu ara, lai viss boks nesmirdetu

Image

un motors bij diezgan tirs un nekadas baigas ellas nopludes vai kas tamlidzigs, panemu notiriju paris reizes ar bendzu
un izskatijas loti labs, izskatas ka kadreiz vins ir bijis sarkans :) doma rit vinu nokrasot ar emalijas krasu, teica ka tas it
ka izturot karstumu un utt...

Image

tad sakas pardomu laiks, kuru ventilatoru izmantoto viendaligo vai kniedeto :)
liekas ka kniedetajam ir nedaudz agresivaks lapstinu lenkis ka rezultata dzeses labak, bet klist
baumas ka pilnais dizians naca pec tam kad paris reizes tas kniedetas lapstinas atdalijas un izgaja cauri
kapotam :) it ka runajot ka 70 gados ja atstaji savu volvo pie dilera vini pa velti vinas nomainija, ta ka tomer
sliecos laikam uz pildito versiju :D

Image

un tad pardomas pa kartera ventilaciju, jo mans merkis panak maksimali tiru motortelpu tapec ari visi drosinataji
tiks parcelti uz salonu, visi vadi zem sparniem paslepti un utt, un meginu ari tikt vala no liekajam trubam, viena no tadam ir
no kartera ventilacijas aiziet uz iepludes kolektoru, it ka jau feini, bet del ta ka man pie dirsas ta ekalogija un utt, tad doma
ir to slegt nost un izvadit kartera ventilaciju uz leju ( jo motors elpos labak bus tiraks un degmaisijums ari labaks) ( palabojiet ja kludos :) )
tapec seit ir tris iespejas nemt orginalo kartera ventilacijas vietu un just uzlikt filtirnu virsu, kipa sadi

Image

tad ir otra versija ar bunduli un trubinau uz leju

Image

tresa versija kas it ka ir mans favorits ir uzlikt tadu ka izlocitu trubu, kas nelaus ellai iet ara un naktu tikai kads dumins un trubas gala uzlkt filtrinu

Image

hazaa

Post by hazaa »

nu ko lena gara bidamies uz prieksu :)

skau lenam krasot spidometru un ta detalas

Image

tad tika ari motors nopindzelets

Image

keros klat pie elektriskas aizdedzes

Image

nacas biku pievilet un ta bet beigas viss nostajas savas vietas

Image

ta ka volvo nak generators kuram nav stravas regulators un tas nak acseviski uz releja, nolemu meklet citu
kuram ir iebuvets tas regulators ka musdienigiem generatoriem un veiksmigi sodien atradu pilniba restauretu
65A genziti :) naksies biku piemodificet stiprinajumus un bus pa smuko

Image

manejai amaoznei priekseja tilta apaksa bij aparis caurumini kas man nepatika un ilgi domaju ko un ka darit,
beigas sodien piekeros un panemu rezerves tiltu no rezerves masinas

Image

pec 2h jau bija viss noardits un pietirits, ka ari aizvedu lai nosmiso vinu, jo viens caurumins glaze bus jaaiztaisa

Image

un no virpotaja dabuju sledzisiem podzinas prieks salona, nu sitie dikti patik :)

Image

hazaa

Post by hazaa »

piekeros uztaisiju plaksni kas naks bagaznieka, bendzinbakas vieta un pie ka stiprinasies gazes balons

Image

panemu ari gazes balonu jauno nomateju ( nolemu vinu likt apaksa un panemu 45L ta lai nav katru dienu gaze japilda)

Image

tad nolemu partaisit kartera ventilacijas trubinu, nedereja ta kuru es gribeju, jo diametrs cits, tad nemu
veco zageju not un modificeju

Image

biku parmetinot, pec tam ari pielabojot locijumu, lai labak zem startera lien, samejais bij gatavs krasosanai

Image

panemu noputu visu ar epoksidu un pec tam ar kaut kadu specialo krasu, jo balons staves ara lai ilgak sbvaigs saglabajas

Image

kamer tas viss zuva, panemu un uztaisiju jaunajam generatoram jaunu kronsteinu

Image

un motoram visi mezgli tika salikti atpakal un viss smuks un gatavs, gaidu tik kad atnaks varsa vaks lai samejais butu gatavs :)

Image

nu tad keros un ieliku plaksni ieksa bagaznieka pieskruveju pa paerimetru ar nerzas skruvitem un pa vidu ieliku gumiju, kuru
veiksmigi gamaz veikala atradu :D

Image

balonu ari nostripinaju, liekas ka ir pa smuko, vins ir aptuveni viena limeni ar rezerves riteni, vinam vel virsu naks
farkopa ramis :)

Image

un tad vakara piekeros beidzot pabeigt spidometru salikt kopa, viss sakrasots satirits un ieelots

Image

un jaunas lampinas ieksa, viss sapulets pa smuko :) pasam mega prieks

Image

hazaa

Post by hazaa »

nu ko , ziema sakas stradasanas periods, bet pirms tam uz 4 nedealm izskriesu un biku atputisos kaut kur kuba no jums visiem :D
sodien pedeja diena kaut ko sataisiju garaza un lidosta salieku bildes, talak jau update bus akut kur decembri :)

nu ko krasotajis visus ieksparnus apstradaja ar silikonu un epoksida grunti

Image

ka ari visa motortelpa tika notirita no vecas krasas un sagatavota apstradei

Image

ta ka mersi saliku Rainbow sterio iekartu un teiksu godigi biju stava sajusma pa vinu, tad noelmu volvo ari uzsutit
panemu subiti un aizmugure koaksalus un prieksa kaut kadu hi end vinu vienu no niknajam linijam :) tagad nacas
domat kur to muziku likt jo volvo jau prieksa nav nevienas tumbas vietas, izodmaju ka sanu stoika izgriezisu caurumu un
ieliksu tur tumbu, un ieksparana no stiklenes uztaisisu kasti lai nodrosinatu labu skanejumu, nemu kartonu un saku taisit
formu
pasaziera puse easy

Image

blaksu sedetaja biku grutak, jo nacas vel atrast vietu elektriskajai antenai

Image

visu saskocoju un saputu ieksa putas lai saciete

Image

tagad jasagaida kad sacietes, atgriezisos nonemsu nost noenmsu kartonu un aplimesu putas ar stikleni un
forma bus pa smuko gatvaa, tad visu sakrasosu un ieksa nolimesu ar vibro materialu un piestiprinasu un bus ideali, cerams :)

hazaa

Post by hazaa »

seit ari kaut kada minimala kustiba notiekas :)

kamer biju prom motortelpa ir savesta kaut cik kartiba un nopusta ar epoksida grunti

Image

draugs ari sazimeja starplikas kuras bus jauztaisa prieks volvo, lai R17 deretu precizi arkas

Image

atnaca mana nosmilsota balak priekseja

Image

apaksa un saki viss nice, bet gumijas atbojniks gan tads samocijies

Image

pilnigi biji sailgojies pec fleksa nemu rokas un visu bojato iznemu ara

Image

apstradaju un aizmetinaju ciet

Image

tad panemu un uztaisiju jaunus atbojniku atdurites

Image

un beigas pamatojoties uz daziem ieteikumiem uzliku stipribas plakses auksejam glazu atsaitem

Image

sorit ari atnaca man no UK spec pasutijums, volviiem lidz 1960 gada naca daudz simpatiskakas nasis prieksejas
pec 60 gada vinas jau bija tadas parastas, bet tas kuras naca lidz 60 gadam ir simpatiskakas bet izmeros biku
mazakas ka rezultata nelidzgalam izskatas proporcionali un skaisti ( mana uztvere)
lidz 60 gadam bija sadas

Image

pec 60 gada bija sadas

Image

tapec sazinajos ar vienu kompaniju UK kas man uztaisija custome nasis kas izskatas ka lidz 60 gadam, bet
der caurumos priesk pec 60 gada modeliem

Image

pasam jau nereali patik un plus ir tads ka grilu varu izdomat pats sava dizaina :) un ta ka masinai uz ziemu
naks prieksa papildus lampas tad bus divi sieti viens vasaras un otrs ziemas kura bus caurumi lai lampu
stiprinasanas kronsteini iziet cauri

Image

tad piekeros pie tumbu lietam, biju uztaisijis formas un ar putam pieputis :)

Image

nonemu visu nost un saslipeju lai der perfekti izmera

Image

tad tik nemu svekus roka un sakas rotalas :)

Image

plutaplastu ietinu pleve lai velak veiglak iznemt ara un pari vinam aprliku vecu kreklu un visu noziekeju
lai ienemas forma, a zinu vajadzeja nostiept malas, bet nebija stamplers :D

Image

sodien vis jau bija pacietejis un iznemu putaplastu ara, formas vel ir pamiksas jo nav stiklene virsu

Image

bet piemeriju viss liekas loti labi der, meginasu weekenda uzlikt stiklskiedras kartu virsu lai iegust izturibu :)

Image

hazaa

Post by hazaa »

sonedel biku tik sanaca panemties gar Volvo, jo lielaka dala tika pavadits sagatavojot pasutijumu visam detalam kas
vel nepieciesamas, lai tanak lidz ZS uz lv :)

panemu notiriju hmm pat nezinu ka to verki sauc latviski ( bias valve) prieks aizmugurejam bremzem, it ka daudziem
amazon vins nemaz nenaca un naca tikai pec 68 gada, domaju moch uzlikt regulejamo lai vieglak pieregulet, zinu ka
CSDD tas nepatik bet tad jaslepj vai kas jadoma...

Image

nodevu prieksejo tiltu detalas uz cinkosanu un pulverkrasu, paris detalas pats nokrasoju

Image

un beigas ieliku aizmugurejas arkas ari plastmasas ieksa visas piezageju lai der un ari uzsildiju, beigas ideali, baigais
priecins pa sito

Image

cik meriju ratus izskatas ka naksies flancus taisit aizmugurei aptuveni 2cm biezus...
kads zin ir baiga atskiriba starp metala un aluminija?? ( kipa aluminija vieglaki bet noteikti ka ari sakantu dargak taisit),
mani biku baida aluminija jo man biezi ir tieksmes parraut skruves :D lidz ar to metala liekas labaks variants, vienigi
nu smagi gan vini bus noteikti...

hazaa

Post by hazaa »

nu ko pedejas dienas ta aiznemtaks bija, tapec sodien tik sanaca ko padarities gar auto
ziemasvetki atnakusi :)
loti patika ka mersiti rainbow skan tapec panemu volvo ari

Image

pilnigi nevaru sagaidit kad dzirdesu

Image

visu piemeriju un atzimeju lai saprastu kur tumba atradisies

Image

visu saurbu pec tam ari visu sakrasoju, bet piemerot liekas ka bus loti pa smuko

Image

keisus ari panemu beidzot nokrasot melnus lai nav tik uzkritosi

Image

beigas tika ari izardita stures reika, viss smuki nekas nav sadilis un ari luftites nav, ella bija tira, ta ka visu
smuki satiriju saeloju un salikam pa jaunam kopa :)

Image

savacu sodien kartejo dalu ar nocinkotiem prieksejo disku aizsargiem un skruves kuras iet caur prieksejas balkas,
kuras ieprieks bija unreal gruti dabut ara :) tagad cerams ka vinas vairs neieruses lai var ari to piekari pajaukt ara kadreiz :D

Image

ar bed liner noputu prieksejas ieksarkas kur biju ieprieks biku parubis tumbu vietas un kur aizmetinaju motortelpas caurumus,
kur kadreiz vadi gaja

Image

ka ari notoriju un nogrunteju ka ari uz visam suvem uzliku suvotaju pari un noputu ar bed liner ari aizmugurejas arkas un sanus
no iekspuses

Image

hazaa

Post by hazaa »

nu ko sodien atkal savacu cinkotas detalas, parsvara seit ir prieksejas piekarses saibas, kuras liek zem balkas un augsejas sviras, lai
varetu sagazumu un saversumu regulet..

Image

un tad tik lena gara visu liku kopa un priecajos cik smuks un teicu ceru ka vismaz nedelu bus tirs :D

Image

Image

visas skruves nocinkoju un uzgrieznus un saibas visur saliku nerzu, kad viss bus savilkts un uz stenda saregulets,
tad ari visas skruves nokrasosu..

hazaa

Post by hazaa »

nu ko si nedela tada saraustita bet sodien sanaca biku piekerties un sakt taisit jauno aki,
nav tik easy jo tur tads mega biez metals un ne visi izmeri bija uz vietas plus visas bodes vel
ciet lidz ar to ta mega nesanaca :D

saku ar to ka nemu orginalo aki un saku merit kas un ka

Image

tad iemetinaju starpbalku ieksa

Image

un tas ir viss kas palika pari no veca aka :D

Image

tad biku paspelejos ar priekseja paneli, jo nevareju visu laiku izdomat kur paslept usb ladetaju un kur paslept
prieksejo benku apsildes pogas un tad atcerejos ka tur tak ir pelnutrauks, kuru es neizmantoju, tapec
doma ir uztaisit to vacinu nonemamu un apaksa podzinas kuras izbidisies :) piemeriju un liekas ka bus oki doki

Image

un tad beidzot pazvanija shenker un teica ka ir pie vartiem ar manu zveidrijas pacinu :)

Image

atnaca jaunie logi, aizmugurejais apsildamais, viss jauns hroms prieks masinas

Image

biku jau piemeriju

Image

jauns viss interjiers, griesi, visi kresli, krelsu gumijas, tepiki un uttt..

Image

nu so saucu pa volvo porn :D kresli afigena izskatas, ja vienu bridi saubijos pa krasas izveli tad tagad mega
priecigs

Image

jaunais varsta vaks

Image

nu vobsim vel piekarei paris sikumi un vel kaut kas, vobsim atlikuso dienu pavadiju izpakojoties un labi
ka viss bija pleve jo citadi butu nosiekalojis jau :D

hazaa

Post by hazaa »

nu ko biku panemos un padarijos :)

pirms zs paspeju pajaukt ara biku aizmugurejo benki un pamaniju ka pamatnes koks biku sacis dalities

Image

biku jaucu visu ara

Image

un visu smuki salimeju

Image

nakamaja diena, panemu kopa ar jauno salona detalam aizvedu pie meistara lai saved kreslus kartiba
un lai izskatas ka jauni :)

ilgi domaju ko un ka darit ar kreslu apsildes pogam un papildus usb ladetaju, lidz izdomaju ka liksu vinu
priekseja piepipetaja vieta, tur ari gaja laiks kamer domaju ka uztaisit ta lai nonemas vacins
un apaksa ir pogas kuras izbidas uz augsu, panemu pat IKEA mebelu durtinu ataisamo un testeju bet
nu vins baigi atri bidija tas pogas uz prieksu un beigas atmetu to domu, un nolemu panemt aluminija
plaksni sataisit vina caurumus un taja ari visu iestraaju ieksa, pirmais uzmetums, tik janokraso
bus auto krasa vel

Image

sodien pus dienu pavadiju zimejot ar draugu jauno elektro shemu, kura visas jaunas rotalietas ir ieksa

Image

tapat ari tika pavadits laiks brivdienas domajot ko darit ar audio sistemu, jo ir loti kvalitativas tumbas
iegadatas, un bija divas izveles taisit SQ sitemu ar tumbam tikai prieksa un subi aizmugure un proci
vai taisit labu 2 way akustiku prieksa un koaksalus aizmugure un subis.. beigas sapratu
ka patik man radio klausities un tik mega iesprigt uz procesoru un visiem regulejumiem negribas, tapec
tik tasita parasta tipa sistema. Vienigais pa ko pagaidam galva sap ka izdarit un paslept audio galvu paneli
jo tas ir biku lielakas neka tas kuras naca 65 gada :( tapec domaju ko un ka, butu ideali ja varetu uztaisit kadu
meganismu ka galva stav zem panela un kad gribas vinu var izvilkt ara.... tik skatijos google un neko nekur
nevareju atrast moch kadam ir kada laba ideja??

hazaa

Post by hazaa »

nu ko biku saladejos iedvesmam :)

Image

pilnigi abrinojami ka vini ar tik ierobezotiem resursiem sepj vinas saglabat

Image

atgriezos un uzreiz biku sagribejas pakimereties :) atnaca ari aizmugurejo bremzu reguletajs

Image

pirms prombrauksanas nepaspeju salikt update :)

priekseja piekare ir pabeigta

Image

tad ilgi spelejos un domaju ko darit, vai likt magiti tuvak sev lai vieglak regulet un pelnu trauku talak

Image

vai ari taisit ka ir orginali

Image

beigas tomer sapratu ka liksu pelnu trauku orginalaja vieta un maga vietu pavisam metinasu ciet un slepsu
magi zem panela apaksa ( pareizak sakot taisisu vinu ka vins izbrauc ara ja vajag pieklut)

Image

tad sataisiju ari jaunas signal lampinas paneli prieks overdirve zala un prieks roku bremzes sarkano

Image

uztaisiju ari lidz galam stiprinajumus panelim kas slepsies zem pelnu trauka, kur bus
prieksejo benku apsilde un papildus USB ladetajs

Image

tad izdrukaju jauno lampu shemu un aizlaidu uz kubu celojuma :D

Image

Post Reply

Return to “Mūsu Volvo”