Stūres pastiprinātājs.
Stūres pastiprinātājs.
Nomainīju 2010. gada Volvo XC60 D5 2.4 stūres pastiprinātāja sūkni un reiku servisā. Visa sistēma bija pilna ar skaidiņām, noparkoties bija lielas problēmas un var teikt ka braucu bez pastiprinātāja. Abas detaļas atrestaurēja, sistēmu iztīrīja un uzlika atpakaļ un viss ir skaisti. Bet sākās cita problēma. Tukšgaitā griežot stūri no viena gala uz otru, uzdodot gāzi un strauji to atlaižot vaļā, stūre nobloķējās. Kas varētu būt pa problēmām? Mēģināt nedēļu pabraukt ar cerību, ka sistēma nav atgaisojusies un ja nē tad vest atpkaļ uz garantiju? Kas vēl varētu būt par problēmu ja tā nav reikas vai sūkņa problēma?
Re: Stūres pastiprinātājs.
sūknis lētais poļu (par maz spiediena) vai eļļa nepareizā
Atrestaurēts esot vecais oriģinālais. Eļļa iekšā zaļā ja nemaldos trw.
atpakaļ-lai paši novērš!
Pilnīgi piekrītu, bez domāšanas atpakaļ!
Es vienīgi domāju vai problēma nevarētu būt vēl kur citur, jo konstanti parādās kļudas ar visiem blokiem un akumulatoru piwaslēdzot datoru, bet viss darbojas. Vai pie vainas nevarētu būt ģenerātors vai akumulators? Jo kļūdas nodzēšas un pēc laika ir atpakaļ, uz reikas it kā ir vēl tie gudrie sensori, iespējams padod nepareizu signālu un stūre nogļuko!?
tās nav elektrības bet hidraulikas problēmas tev.
es neesmu parciecināts, bet vai tam auto gadījumā nav jau canlīnija ar multiplex? Ja reiz dažādi bloki met kļūdas?refix wrote: 21 Jul 2021 14:21 Es vienīgi domāju vai problēma nevarētu būt vēl kur citur, jo konstanti parādās kļudas ar visiem blokiem un akumulatoru piwaslēdzot datoru, bet viss darbojas. Vai pie vainas nevarētu būt ģenerātors vai akumulators? Jo kļūdas nodzēšas un pēc laika ir atpakaļ, uz reikas it kā ir vēl tie gudrie sensori, iespējams padod nepareizu signālu un stūre nogļuko!?
Par tām kļūdām vēl noskaidrošu. Galvenais ir saprast vai tas vispār var ietekmēt hidraulikas sūkni.
sūkni tak piedzen celiņsiksna.