V70 iegāde
V70 iegāde
Labdien!
Apsveru sava pirmā Volvo iegādi. Šobrīd skatos uz V70 sākot ar 2012. gadu. Tēma ir pietiekoši plaša un šeit noteikti katram ir savs viedoklis, kas balstīts personīgā pieredzē un neskaitāmas izpētes stundās.
Nedaudz konteksta par lēmuma pieņemšanu - Iepriekš braucu ar Subaru OBK 2004. gada, taču rūsa dara savu un pirms pārāk lielu ieguldījumu veikšanas, lai kaut cik saglabātu auto vērtību, nolēmu veikt pārmaiņas un pamēģināt ko jaunu. Izvērtējot auto lietošanas paradumus, saliekot plusus un mīnusus nonācu pie secinājuma, ka varētu iztikt bez pilnpiedziņas un paaugstināta klīrensa. V70 piesaista ar lielu ietilpību un gaitas komfortu, cik nu var spriest no pāris reizēm, kad ir braukts.
Ņemot vērā iepriekš aprakstīto, labprāt uzklausītu pieredzējušu lietotāju viedokļus. Par dzinējiem, iespējams, ka vairāk vai mazāk skaidrs, cik nu pats esmu pētījis un paspējis saprast – jāņem 5 cilindru D3, D4 vai D5? Kam būtu īpaši jāpievērš uzmanība apskatot potenciālo auto? Uz kuru servisu labāk vest, lai veiktu diagnostiku pirms iegādes? Labprāt uzklausītu jūsu viedokli un atziņas par tēmu. Budžetu pagaidām esmu nospraudis ap 9k robežās.
Apsveru sava pirmā Volvo iegādi. Šobrīd skatos uz V70 sākot ar 2012. gadu. Tēma ir pietiekoši plaša un šeit noteikti katram ir savs viedoklis, kas balstīts personīgā pieredzē un neskaitāmas izpētes stundās.
Nedaudz konteksta par lēmuma pieņemšanu - Iepriekš braucu ar Subaru OBK 2004. gada, taču rūsa dara savu un pirms pārāk lielu ieguldījumu veikšanas, lai kaut cik saglabātu auto vērtību, nolēmu veikt pārmaiņas un pamēģināt ko jaunu. Izvērtējot auto lietošanas paradumus, saliekot plusus un mīnusus nonācu pie secinājuma, ka varētu iztikt bez pilnpiedziņas un paaugstināta klīrensa. V70 piesaista ar lielu ietilpību un gaitas komfortu, cik nu var spriest no pāris reizēm, kad ir braukts.
Ņemot vērā iepriekš aprakstīto, labprāt uzklausītu pieredzējušu lietotāju viedokļus. Par dzinējiem, iespējams, ka vairāk vai mazāk skaidrs, cik nu pats esmu pētījis un paspējis saprast – jāņem 5 cilindru D3, D4 vai D5? Kam būtu īpaši jāpievērš uzmanība apskatot potenciālo auto? Uz kuru servisu labāk vest, lai veiktu diagnostiku pirms iegādes? Labprāt uzklausītu jūsu viedokli un atziņas par tēmu. Budžetu pagaidām esmu nospraudis ap 9k robežās.
-
Santuciitc
Re: V70 iegāde
Man ir 2010 gada V70, D5, AWD. Mašīna super! Jaudas netrūkst, gaita patīkama, ietilpīga bez gala un salons plašs, arī aizmugurē sēžot kājām daudz vietas. Braucu lielāko tiesu pa pilsētu un degvielas patēriņš variē no 8-9l.
Par servisu, šķiet jau, ka uz Mūsu, bet gan jau citi zinās vēl ko ieteikt.
Par servisu, šķiet jau, ka uz Mūsu, bet gan jau citi zinās vēl ko ieteikt.
Paldies par atsauksmi, tas ir tieši tas, kas nepieciešams.
Man auto vairāk vajadzīgs tālākiem izbraucieniem. Pēdējo gadu vidējais nobraukums ir 10k līdz 13k robežās. Ikdienā pārvietojos ar velo, un auto pamatā nepieciešams nedēļas nogalēm. Brīvdienās ar ģimeni izbraucam ārpus pilsētas, ik pa laikam izbraucam uz Igauniju, Lietuvu, reizi gada kaut kur tālāk pa Eiropu. Vidēji gadā rēķinu aptuveni 600 eur remontu fondam. Varbūt kāds varētu nokomentēt tipskās remontu izmaksas, cik vidēji salasās vairāku gadu garumā?
Vēl varbūt kāds vairāk ir papētijis jaunos VEA 4 cilindru dzinējus. Diezgan daudz V70 sākot ar 2014. gadu ir ar šiem dzinējiem. Ārzemju forumos runā par dumgāzu recirkulācijas sistēmas problēmām. Tas tīri dēļ pilsētas satiksmes vai kāds nopietnāks inženieru fēlers? Ir vērts tādu dzinēju apsvērt vai labāk turēties pa gabalu?
Man auto vairāk vajadzīgs tālākiem izbraucieniem. Pēdējo gadu vidējais nobraukums ir 10k līdz 13k robežās. Ikdienā pārvietojos ar velo, un auto pamatā nepieciešams nedēļas nogalēm. Brīvdienās ar ģimeni izbraucam ārpus pilsētas, ik pa laikam izbraucam uz Igauniju, Lietuvu, reizi gada kaut kur tālāk pa Eiropu. Vidēji gadā rēķinu aptuveni 600 eur remontu fondam. Varbūt kāds varētu nokomentēt tipskās remontu izmaksas, cik vidēji salasās vairāku gadu garumā?
Vēl varbūt kāds vairāk ir papētijis jaunos VEA 4 cilindru dzinējus. Diezgan daudz V70 sākot ar 2014. gadu ir ar šiem dzinējiem. Ārzemju forumos runā par dumgāzu recirkulācijas sistēmas problēmām. Tas tīri dēļ pilsētas satiksmes vai kāds nopietnāks inženieru fēlers? Ir vērts tādu dzinēju apsvērt vai labāk turēties pa gabalu?
kamēr ir pieejami- tikai 2,4 D5!
nevajag 4 cilindru dzinējus!
nevajag 4 cilindru dzinējus!
Es, savukārt,paudīšu domu,ka tik maziem nobraukumiem labāk ņemt benzīnnieku-pirmkārt,tāpēc,ka grūti atrast nenojātu dīzeli...
245(79),945(92),245(86),245(92),245(93),945(95),V90CC(17)
Laime nav nekas cits kā laba veselība un slikta atmiņa(Alberts Šveicers)
Laime nav nekas cits kā laba veselība un slikta atmiņa(Alberts Šveicers)
nu tas atkarīgs no tā kas ir nenojāts dīzelis!
ar 200k var atrast mierīgi. un d5 brauks vēl ilgi.
ar 200k var atrast mierīgi. un d5 brauks vēl ilgi.
Paldies par komentāriem
Saprotu, ka dīzelim varētu būt dažādas problēmas, taču tajā pašā laikā nedomāju to dzenāt pa pilsētu. Kurš būtu labs serviss uz kuru vest veikt pirms iegādes pārbaudi, lai zinoši cilvēki pieslēdz to ko vajag pieslēgt un paskatās cik vesels ir dzinējs un pārējie svarīgie mezgli. Meklējot netā izlec VRV motors, Bravo serviss, oficiālais Mūsa motors. Ir vēl kāds cits, kurš mazāk reklamējas? Kādi ieteikumi šajā jautājumā?
No VRV turies pa gabalu! Ja gribi diagnostiku, tad brauc uz Mūsa Motors Skanstes ielā. Labāk samaksāt dīlerim par diagnostiku, nevis ieberzties uz remontu pēc tam!
Es arī ieteiktu MM. Viņiem vismaz ir adekvāts aprīkojums. Diagnostika maksā ap 80 eur.
Vienīgais, kas tev kā potenciālajam pircējam varētu nepatikt - diagnostikas laikā pats pie auto netiksi. Pēc tam tev visu parādīs un izstāstīs. Bet tas jau laikam visos dīlerservisos
Vienīgais, kas tev kā potenciālajam pircējam varētu nepatikt - diagnostikas laikā pats pie auto netiksi. Pēc tam tev visu parādīs un izstāstīs. Bet tas jau laikam visos dīlerservisos
Last edited by Milicis on 23 Jul 2020 16:44, edited 1 time in total.
V70 un 9-3
vagonu būs grūti atrast benzīnu!
ja autoram tiešām vajag to V.
ja der sedans:
http://www.autoragana.lv/automasinas?so ... bi2Id=2442
ja autoram tiešām vajag to V.
ja der sedans:
http://www.autoragana.lv/automasinas?so ... bi2Id=2442
Paldies par ieteikumiem! Pēc iespējas ņemšu vērā un tad jau cerams tuvākajā laikā varēšu braukt ar Volvo 
Vēlreiz paldies par ieteikumiem. Iegādāts 2012. gada piecu cilindru D3 ar 120 kW no Nīderlandes ar servisa grāmatu un līdzšinējām apkopēm pie dīlera. ODO rādījums 214k. Aizvedu uz Mūsa Motors veikt diagnostiku un arī kārtējo servisa apkopi, lai vismaz pirmais ieraksts servisa grāmata ar fiksētu nobraukumu ir šeit. Salīdzinoši sālīts pasākums, bet, manuprāt, ilgtermiņā tā ir labāk. Ta jau manīs ko tālāk. Kopumā auto labā stāvoklī. Būtu jāmaina aizmugurējā tilta garensviru bukses, trokšņo turbīnas vadības selenoīds un AC kompresors iet uz beigām. Kompī divas neaktīvas kļūdas. Viena par priekšējo lukturi, bet pie tā es pats vainīgs, mainot ksenona spuldzes, nepievienoju štekeri vienā pusē. Otra neaktīvā kļuda par turbo spiediena regulāciju, kur pie vainas, droši vien, tas pats spiediena sensors.
Pagaidām ļoti patīk braukšanas komforts un plašums salonā, cerams arī uzticami kalpos
Pagaidām ļoti patīk braukšanas komforts un plašums salonā, cerams arī uzticami kalpos
Sveiks ar pirkumu. Iemet mums arī kādu bildi,plašāku aprakstu