Jaudas zudums un nenodzēšamas kļūdas
Jaudas zudums un nenodzēšamas kļūdas
Sveiki!
Ceru uz atsaucību.
Modelis: Volvo V70 2009. D5 151 kw
Problēma: Pēc akumulatora maiņas un startera remonta uzmetās check engine (var jau būt, ka nav saistīts un viss kopā nobruka, nezinu) un paziņojumi: Kvēpa filtrs ir pilns un, ka motora sistēmai nepieciešams serviss. Problēmas turpinājums - esmu apbraukājis jau vairākus servisus, taču nekur nevar pieslēgties klāt ar diagnostiku, lai nodzēstu kļūdas vai konstatētu problēmu cēloni.
Ir kādi ieteikumi, lai varētu tikt iekšā ar diagnostikas ierīcēm un nodzēst kļūdas? Atkārtotu uzsvēršu, ka biju jau vairākās vietās un nevienam neizdodas pievienoties un nodzēst.
Ja ir kādi ieteikumi vai zināms kāds, kurš var tikt klāt jebkurai mašīnai, dodiet ziņu. Vēlams Jelgavas apkārtnē.
Ceru uz atsaucību.
Modelis: Volvo V70 2009. D5 151 kw
Problēma: Pēc akumulatora maiņas un startera remonta uzmetās check engine (var jau būt, ka nav saistīts un viss kopā nobruka, nezinu) un paziņojumi: Kvēpa filtrs ir pilns un, ka motora sistēmai nepieciešams serviss. Problēmas turpinājums - esmu apbraukājis jau vairākus servisus, taču nekur nevar pieslēgties klāt ar diagnostiku, lai nodzēstu kļūdas vai konstatētu problēmu cēloni.
Ir kādi ieteikumi, lai varētu tikt iekšā ar diagnostikas ierīcēm un nodzēst kļūdas? Atkārtotu uzsvēršu, ka biju jau vairākās vietās un nevienam neizdodas pievienoties un nodzēst.
Ja ir kādi ieteikumi vai zināms kāds, kurš var tikt klāt jebkurai mašīnai, dodiet ziņu. Vēlams Jelgavas apkārtnē.
Re: Jaudas zudums un nenodzēšamas kļūdas
Paskaties kas ar diagnostikas spraudni. Varbūt kāds vads ir pametis čatu. Visticamāk izsists drošinātājs uz obd. Savam pēc šīm kļūdām mainīju tep. sensoru izplūdē. Var dzēst, bet tas uz īsu mirkli palīdz.
Re: Jaudas zudums un nenodzēšamas kļūdas
Pameklē tepat blakus tēmās-ir vairākas uzticamas Volvo meistaru adreses.
245(79),945(92),245(86),245(92),245(93),945(95),V90CC(17)
Laime nav nekas cits kā laba veselība un slikta atmiņa(Alberts Šveicers)
Laime nav nekas cits kā laba veselība un slikta atmiņa(Alberts Šveicers)
Re: Jaudas zudums un atlaižot gāzes pedali pus uz gaisa filtru kasti
Problēma man tāda kad atlaižot gāzes pedāli man uz gaisa filtra kasti atpuš gaisu kas varētu būt?