Navigācija
Navigācija
Labdien! Ir iegādāts V40 Hečbeks 2018 gada.Gribas savest kārtībā navigāciju.Atradu volvo linku,kur piedāvā novilkt map kartes failu un prasa ievietot flešku ar 32Gb ietilpību,kur faila lielums ir apm.20Gb un to saglabāt.Tālāk tā jāievieto iekš volvo USB un jāielādē.Lādēšana notiek tikai tad,kad darbojas motors un tas var ilgt no 15min līdz pat 4/6 stundām.Tanī brīdī nedarbosies radio un vēl kas tur un tas nenozīmē,ka visu to laiku motoram ir jārūc.Var aizdedzi izslēgt kaut pēc maza brīža un atkal ieslēgt,līdz sakrājas nepieciešamais ielādes laiks.Galvenais flešku neizvilkt,jo sekas var būt nepatīkamas visai elektronikai.Vai kāds to ir darījis un cik tas ir droši?
Re: Navigācija
Esmu to darījis V90 2017.g.-aizņēma pāris minūtes.
245(79),945(92),245(86),245(92),245(93),945(95),V90CC(17)
Laime nav nekas cits kā laba veselība un slikta atmiņa(Alberts Šveicers)
UUSA Vai arī viss bija jādara tā,kā es jau iepriekš minēju?
Es gan lādēju no volvocars.com un,kā jau teicu,ielāde aizņēma tikai pāris minūtes(līdz 10).
Es te vēl par navigāciju. Par cik Volvo mājas lapā informēja,ka maps atjauninājums būs aprīļa beigās,tad ar ielādi nesteidzos.Tagad maijā redzu,ka atjauninājumi ir pieejami un nākamais jau maija beigās,bet EU kartes ielādei jau prasa 55Gb iepriekšējo 20Gb vietā.Tas nebūtu nekas,bet mani mulsina tas,ka kartes der daudziem volvo modeļiem,bet v40 netiek pieminēts.Cik tas būtu droši?
Loģiski būtu,ka derētu visiem modeļiem...
v40 pa citiem ceļiem brauc?
Jaunā karte tika ielādēta drusku vairāk kā 1h. Ielādes laikā motors tika apturēts vairākas reizes.Karte bija jāņem Sensus 2014g. nevis 2016.
Labdien visiem.
Iegādājos Volvo V60 2012. gada
Sagatavoju flash ar navigācijas update, bet auto prasa licences kodu. Izšķirstīju visas grāmatas, kas nāca līdz, un nekur neatradu. Vai iespējams kaut kur sistēmā viņu ātrast vai ir jāgriežās pie oficiālā pārstāvja?
Iegādājos Volvo V60 2012. gada
Sagatavoju flash ar navigācijas update, bet auto prasa licences kodu. Izšķirstīju visas grāmatas, kas nāca līdz, un nekur neatradu. Vai iespējams kaut kur sistēmā viņu ātrast vai ir jāgriežās pie oficiālā pārstāvja?