Tehniskā apskate
Tehniskā apskate
Visiem sveiciens!
Vakardien izgāju apskati pa nullēm, bet no pārbaudītāja saņēmu mutisku aizrādījumu, ka atpakaļgaitas lukturos nedrīkst būt led spuldzes.
Atpakaļgaitas lukturos, Karl! Led spuldzes, ATPAKAĻGAITAS lukturos nedrīkst būt, Karl!

Vakardien izgāju apskati pa nullēm, bet no pārbaudītāja saņēmu mutisku aizrādījumu, ka atpakaļgaitas lukturos nedrīkst būt led spuldzes.
Atpakaļgaitas lukturos, Karl! Led spuldzes, ATPAKAĻGAITAS lukturos nedrīkst būt, Karl!
———
"Pajautāt ir mirkļa kauns, nezināt — mūža kauns."
Re: Tehniskā apskate
protams- žilbina citus kad tu brauc atpakaļgaitā! 
Par TO es padomājis nebiju!
———
Jā,bet,ja ir OEM LED-i?Tad jau laikam nežilbina.
P.S.Es ar' aizvakar pa nullēm.Starp citu,vai tik Tu man nesen ar tālajiem nemidžināji-esi pie jauna auto ticis?
P.S.Es ar' aizvakar pa nullēm.Starp citu,vai tik Tu man nesen ar tālajiem nemidžināji-esi pie jauna auto ticis?
245(79),945(92),245(86),245(92),245(93),945(95),V90CC(17)
Laime nav nekas cits kā laba veselība un slikta atmiņa(Alberts Šveicers)
Laime nav nekas cits kā laba veselība un slikta atmiņa(Alberts Šveicers)
Nu kas var žilbināt atpakaļgaitai?! Drīz jau arī salona apgaismojums varēs apžilbināt...UUSA wrote: 02 Sep 2022 19:59 Jā,bet,ja ir OEM LED-i?Tad jau laikam nežilbina.
Tas biju es. Tagad pa darba lietām ar Corolla hibrīdu braukāju - NE586
———
Drusku offtopiks: Bija pārsteigums, ka apskatē nelaiž cauri, ja ir uzlikta (Made in China) atpkaļskata kamera. Samērā loģiski - jo tādai nav EU sertifikāti.
Tad nu turpat griezu nost un pārskrūvēju atpakaļ uz veco numurzīmes apgaismojumu.
Tagad jau ir viltīgāks plāns - tikai pirms skates samainīt kameru uz "tā kā vajag" spuldzi.
Ja runājam par LED - numurzīmes apgaismojumam LED ir ok, pie tā nepiesienas. Vienīgi novērots, ka gada laikā Aļikā pirktie LEDi kaut ko oksidējas. Biju ielicis kaut kādus LEDus zem sarkanajām "fārām" - apskatē nepamanīja. Pieļauju, ka, ja LEDi ielikti zem baltajiem stikliem, tad pamanīs.
Tad nu turpat griezu nost un pārskrūvēju atpakaļ uz veco numurzīmes apgaismojumu.
Tagad jau ir viltīgāks plāns - tikai pirms skates samainīt kameru uz "tā kā vajag" spuldzi.
Ja runājam par LED - numurzīmes apgaismojumam LED ir ok, pie tā nepiesienas. Vienīgi novērots, ka gada laikā Aļikā pirktie LEDi kaut ko oksidējas. Biju ielicis kaut kādus LEDus zem sarkanajām "fārām" - apskatē nepamanīja. Pieļauju, ka, ja LEDi ielikti zem baltajiem stikliem, tad pamanīs.
XC90 D5 (2010), XC90 T8 TWIN ENGINE (2017)