v70 p2 degvielas sūknis bākā
v70 p2 degvielas sūknis bākā
Sveiki, jautājums tāds, ieslēdzot aizdedzi, cik ilgi jāstrādā bākā esošajam sūknim?
Re: v70 p2 degvielas sūknis bākā
Pēc pieredzes saku - kādas 10 - 15 sek. Vismaz mainot filtru divas reizes slēdzu aizdedzi, lai viss gaiss iziet.
V70 un 9-3
ieliku jaunu sūkni, vairāk kā minūti bij ieslēgta aizdedze un viņš turpināja strādāt. veco sūkni pētīju, bet ne baigi iedziļinoties, tas garais pitons uz otru bākas pusi kas iet, sūc tikai degvielu lai pildītu grozā.respektīvi nopratu ka sūkņa funkcija ir tikai piepildīt grozu kas laiziet uz augstspiediens sūkni
Jā, citiem auto tā ir uzpumpē spiedienu un atslēdzas. Bet šis laikam nebūs tas gadījums. Bet baigi neloģiski, ja piemēram man ilgāku laiku jāstāv ar ieslēgtu aizdedzi, tad tas sūknis pa tukšo tik dzenās degvielu un rīs akumulatoru
Pašam palika interesanti
Sūknis bākā darbojas apm 8 sekundes. Pārbaudīts
Lieki piebilst, ka tests tika veikts D5 motoram.
Sūknis bākā darbojas apm 8 sekundes. Pārbaudīts
Lieki piebilst, ka tests tika veikts D5 motoram.
Kristaps wrote: 16 Aug 2022 13:25 Jā, citiem auto tā ir uzpumpē spiedienu un atslēdzas. Bet šis laikam nebūs tas gadījums. Bet baigi neloģiski, ja piemēram man ilgāku laiku jāstāv ar ieslēgtu aizdedzi, tad tas sūknis pa tukšo tik dzenās degvielu un rīs akumulatoru
V70 un 9-3
Ok, vakarā iešu vēlreiz pārbaudīt... uzņemšu laiku arī
Nesanāca man ātrāk notestēt. Tātad sūknis nostrādā precīzi 1min.