Vārstu regulēšanas paplāksnes
Vārstu regulēšanas paplāksnes
Sveiki
Meklēju iespēju iegādāties vārstu regulēšanas paplāksnes B5254T2 dzinējam.
Lazdonas signālā un Intercars nav.
Man pašam nav nekādas sajēgas kādas tieši nepieciešamas šaibas, bet meistars kurš restaurē dzinēja galvu, teica lai steidzami meklējot rokā 20 gab.
Lūdzu padalieties ar padomiem.
Paldies jau iepriekš!
Meklēju iespēju iegādāties vārstu regulēšanas paplāksnes B5254T2 dzinējam.
Lazdonas signālā un Intercars nav.
Man pašam nav nekādas sajēgas kādas tieši nepieciešamas šaibas, bet meistars kurš restaurē dzinēja galvu, teica lai steidzami meklējot rokā 20 gab.
Lūdzu padalieties ar padomiem.
Paldies jau iepriekš!
Last edited by Oskars on 16 Aug 2020 17:12, edited 1 time in total.
———
"Pajautāt ir mirkļa kauns, nezināt — mūža kauns."
Re: Vārstu regulēšanas paplāksnes
Sveiks Oskar, es gan tev neieteiksu kur meklet, bet gan ko meklet. Tas ir, meklē jaunu auto servisu, kur meistars neliek klientam meklet kaut ko, nezin ko. Tapēc jau tu esi klients, tapec tu brauc uz sevisu, kur tev visu sataisa, nevis liek meklet kaut ko, ko pats vispar nezini.
Lai Tev izdodas savest auto kartiba!
Paldies par padomu!Kristaps wrote: 16 Aug 2020 09:23 Sveiks Oskar, es gan tev neieteiksu kur meklet, bet gan ko meklet. Tas ir, meklē jaunu auto servisu, kur meistars neliek klientam meklet kaut ko, nezin ko. Tapēc jau tu esi klients, tapec tu brauc uz sevisu, kur tev visu sataisa, nevis liek meklet kaut ko, ko pats vispar nezini.
Pagaidām meistaru nemainīšu - meistars ir OK. Es nepilnīgi attaisnoju situāciju, bet lai izklāstītu visu pēc kārtas būtu ļoti daudz burtu.
———
tas būtu domāts 36-37-38 pozicija?
arī tad būtu jāzin ko vajag.
http://carcat.ru/list.php?id=Nzk0MjYxMjg=
arī tad būtu jāzin ko vajag.
http://carcat.ru/list.php?id=Nzk0MjYxMjg=
Arni, LIELS paldies par linku! Es nemācēju atrast grafisko informāciju ... Izskatās, ka vai nu es neesmu sapratis meistaru, vai arī meistars nav lietas kursā par šā dzinēja uzbūvi. Izskatījos jūtubi un sapratu, ka nekādas rēgulēšanas paplāksnes nav nepieciešamas. Ja meistars bija domājis vārstu bīdītājus, kas šim dzinējam nav hidrauliski, tad tiem bija jābūt komplektā ar dzinēja galvu, ko atdevu restaurācijai. Vai varbūt viņš iedomājās, ka varētu likt pilnīgi jaunus bīdītājus .... es jau ļoti labprāt, ja vien tos varētu brīvi iegādāties.
Jebkurā gadījumā, ceru, ka otrdien būšu Daugavpilī un būs laiks piebraukt pie viņa parunāt. Šobrīd galva atdota uz slīpēšanu un ja noskaidrosies, ka meistars nav spējīgs uz šo darbu, meklēšu citus variantus.
Jebkurā gadījumā, ceru, ka otrdien būšu Daugavpilī un būs laiks piebraukt pie viņa parunāt. Šobrīd galva atdota uz slīpēšanu un ja noskaidrosies, ka meistars nav spējīgs uz šo darbu, meklēšu citus variantus.
———
Viss noskaidrojās - pie vainas valodas barjera 
Runa ir par tiem pašiem vārstu bīdītājiem, kurus meistars žargonā nosauca par "šaibām".
Tagad, savukārt, ir jautājums - kur iegādāties vārstu bīdītājus?
Runa ir par tiem pašiem vārstu bīdītājiem, kurus meistars žargonā nosauca par "šaibām".
Tagad, savukārt, ir jautājums - kur iegādāties vārstu bīdītājus?
———
Diemžēl tikai pie dīlera, bet vispirms vajag izmērīt atstarpes, jo tie bīdītāji ir dažāda biezuma. Maksā viens tāds nieciņš ap 20-25 eiro, Tev vajag 20...
Vairāk par atstarpju mērīšanu:
https://www.matthewsvolvosite.com/forum ... hp?t=45924
Vairāk par atstarpju mērīšanu:
https://www.matthewsvolvosite.com/forum ... hp?t=45924
Volvo 2002 XC70 swapped 2.3T5 custom manual 2WD
Vialle LiquiSi
DO88 pressure piping/intercooler kit
BSR stage 1 tune
Riding on OEM 17" Pegs
Vialle LiquiSi
DO88 pressure piping/intercooler kit
BSR stage 1 tune
Riding on OEM 17" Pegs
un kurš teica ka benzīna mašīnas lētākas remontos?
nu, ja Rēzeknes “meistari” nebūtu nozaguši vārstu bīdītājus, tad jau viss būtu OK.
Paskaidrošu situāciju - galva ko restaurēju ir rezerves galva kas savā laikā tika nomainīta dzinējam (nevajadzīgi nomainīta).
Tāpēc vēlējos atrestaurēt un uzstādīt atpakaļ. Protams, ka varu noņemt galvu no motora un no divām savākt vienu, bet tad palieku bez auto uz nenosakāmu laiku ...
Paskaidrošu situāciju - galva ko restaurēju ir rezerves galva kas savā laikā tika nomainīta dzinējam (nevajadzīgi nomainīta).
Tāpēc vēlējos atrestaurēt un uzstādīt atpakaļ. Protams, ka varu noņemt galvu no motora un no divām savākt vienu, bet tad palieku bez auto uz nenosakāmu laiku ...
———
tik vienkārši nesanāks- tur tās paplāksnes jāpiemeklē individuāli-tāpēc jau ir tik liela biezuma izvēle.
Paldies par viedokļiem un padomiem! 

Diemžēl, bet auto pārdots, līdz ar to, jautājums atkrīt (vismaz priekš manis tas turpmāk nebūs aktuāls).
Ja zvaigznes saliksies kā pienākas, šodien tiks iegādāts dīzeļauto.
Lai mums visiem labi ripo mūsu Volvo!
Diemžēl, bet auto pārdots, līdz ar to, jautājums atkrīt (vismaz priekš manis tas turpmāk nebūs aktuāls).
Ja zvaigznes saliksies kā pienākas, šodien tiks iegādāts dīzeļauto.
Lai mums visiem labi ripo mūsu Volvo!
———